dijous, 8 de març del 2012

CRÒNICA DE FEBRER


EN ÈPOCA DE CRISI PP i PSOE APROVEN UN NOU IMPOST  PER ALS CIUTADANS DE L´ALCORA


Al passat plenari de gener,  PP i PSOE van votar a favor d´un nou impost per a tots els alcorins, es tracta de cobrar un IBI rústic a totes les families que tenen un “caseta de camp”. El Bloc naturalment va votar en contra, i l´argument és molt senzill: són construccions irregulars que el mateix Ajuntament ha deixat construir i que tindran els mateixos drets i serveis pagant, que sense pagar l´IBI. Per tant la finalitat d´aquest impost és només recaptadora

A més a més, és un impots amb retroactivitat. Es a dir, al 2013 quant s´aplique aquest impost els alcorins ja poden anar preparant la “cartera”, ja que hauran de pagar 4 anys d´IBI siga el que siga el tipus de construcció. Sense tindre dret a ningun tipus de servei.

EL PSOE JA TENIA FET L´ESTUDI I NO EL VA APLICAR
D´altra banda, des del Bloc podem arrivar a entendre que el PP vulga pujar els impostos ja que ho estan demostrant a tots els nivell polítics (Generalitat, Estat). Però el que és més greu, és que el PSOE, ja tenia fet tot l´estudi per tal de portar a terme aquest impost i resulta que no ho fa. I ara vota a favor d´ell, no entenen res. A l´única conclusió que podem arrivar, es que el PSOE ha deixat l´ajuntament amb una situació caòtica econòmicament i ara no té més remei que recaptar siga com siga.

LA BORSA DE TREBALL DE L´AJUNTAMENT NO FUNCIONA
Ja fa més de tres mesos que des del Bloc ens preocupa el tema de la borsa de treball i així ho deixem clar als plenaris. Primer el PP ens va dir que estava confeccionant una nova base de dades, després que estava contactant amb les empreses i al plenari de gener, ja no va saber que contestar. En eixa borsa de treball, només hi han 5 empreses col.laborant i encara no sabem quanta gent ha encontrat treball. Per tant, tenim clar que eixa borsa de treball no funciona. I el que és més greu, on està aquell famós lema de PP=TRABAJO? 


Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場