dimarts, 3 d’abril del 2012

EL MEU COMPROMÍS




PROGRESSAR, EL MEU COMPROMÍS


Ha passat quasi un any de legislatura i les prioritats del BLOC de l’Alcora són molt clares: invertir els diners del poble assumint i subsanant el gran deute heretat dels anteriors governs (12 milions d’€) però sense incrementar els impostos directes de la ciutadania (com l’IBI). Es a dir, primer de tot cal saber quan anem a ingressar, per saber quant podem gastar, i no al contrari com ocorria abans. Una vegada açò ho tenim, és fonamental fixar i definir les prioritats de com invertir els diners del ciutadà.

Tant el PSOE, com sobretot el PP, han de saber que el PROGRÉS de l’Alcora passa per ajustar els comptes, i repartir d’una manera justa, sense fer recaure l’ajust en aquells que no tenen culpa com estan fent el PP i PSOE a nivell estatal i autonòmic. A l’Alcora i per imposició del BLOC els ajustos s’estan portant per bon camí, i els pressupostos esmenats pel BLOC i sense cap vot en contra, els podem qualificar de PROGRESSISTES, éste és el meu COMPROMÍS.  
Al poc de prendre càrrec el nou govern en minoria del PP, els populars van plantejar les seues solucions ocultes: pujar els impostos (l’IBI) i seguir gastant. I mentre que el PSOE no té massa clares les idees (com en moltes coses) i va ser molt tou en este aspecte, per a nosaltres la solució no ha passat mai per augmentar ingressos amb impostos directes en l’actual situació, on els ciutadans no tenen marge. Per això, vam deixar clar que si el PP apujava l’IBI per quadrar el pressupost el BLOC els votaria en contra sense mirar res més.

Gràcies a esta posició ferma i clara vam aconseguir que no es pujaren estos impostos, i una vegada així, començar a proposar segons les prioritats de cada partit, i des del BLOC amb el nostre COMPROMÍS. Compromisos van quedar clars en l’esmena al pressupost 2012: Rebaixar o anul·lar despesa innecessària, anul·lar la retallada a les associacions plantejada pel PP, posar en marxa un Pla d’ocupació Social, impulsar ajudes per a l’ocupació, apostar per més educació i esforç i potenciar la cultura, joventut i solidaritat ciutadana.

Víctor Garcia i Tomàs
Portaveu del BLOC

També podeu vore'l al periòdic en el següent enllaç: Pogressar, el meu compromís ( El Periódico Mediterraneo - 30/03/2012 )


Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場