dimecres, 23 de maig del 2012

ARTICLE CRÒNICA DE L'ALCORA ABRIL



REFORMA LABORAL O REFORMA EMPRESARIAL?

ABARATIMENT DE L'ACOMIADAMENT

Tant la Reforma Laboral del PSOE com la del PP, han coincidit en una cosa, l'abaratiment de l'acomiadament, com la més recent és la del PP, explicarem uns punts que ens pareixen molt importants. 

La Reforma permet acomiadar sense causa justificada a qualsevol treballador, açò és podrà fer sols amb que l'empresa disminuïsca els seus beneficis. No caldrà ni tan sols que tinga pèrdues. A més  a més, pararà fora amb una compensació de 20 dies per any treballat i un màxim de 12 mensualitats, encara que hage treballat 30 anys a l'empresa. Si tot açò no és suficient, sols caldrà que amb que falte 9 dies en dos mesos, encara que sigue amb justificació mèdica , l'acomiadament serà procedent.

REDUCCIÓ DEL SOU

Si l'abaratiment de l'acomiadament no es prou, també es podran vore modificades substancialment les condicions de treball: reducció de sou, modificació d'horari, destinació... Per a fer açò, l'empresa tindrà suficient en que l'empresa done arguments d'organització, de producció o de dificultats econòmiques. Evidentment, davant d'açò, el treballador tindrà dues opcions, o callar i acceptar, o acomiadar-se amb una indemnització de 20 dies per anys i amb un màxim de 9 mensualitats.

ELS JOVES NO TENIU MÉS SORT

Els joves menors de 30 anys, tindran un contracte anomenat indefinit, amb un any de prova (sí, ho han llegit bé, un jove amb estudis, segons el PP li cal 1 any de prova per al lloc de treball), on l'empresari passat aquest any el podrà acomiadar sense cap indemnització.

ARGUMENTS DEL PP

En el passat plenari el PP sols va dir les meravelles de la reforma laboral en bonificacions i beneficies per a les empreses, per als treballadors l'única cosa que van comentar va ser sobre la formació. No s'hauran equivocat i voldran dir REFORMA EMPRESARIAL?

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場