dimarts, 8 de maig del 2012

PREMIS AL RENDIMENT ACADÈMIC


MOCIÓ

Diversos estudis publicats en els últims anys, especialment l’últim informe PISA, vénen alertant de la precarietat de la situació en l’ensenyament no universitari de l’estat espanyol i denunciant que, pel seu baix nivell de resultats el nostre sistema educatiu passa actualment per un dels pitjors moments relatius al fracàs escolar, rendiment acadèmic i nivells de qualitat en general.
És obligació de totes les administracions públiques, en la mesura de les possibilitats de cadascuna, el fomentar la igualtat d’oportunitats, premiar el mèrit, fomentar l’esforç i dur a terme totes aquelles mesures que permeten que els nostres fills estiguen cada dia més preparats de cara als reptes que planteja el futur d’un mercat comú laboral a la Unió Europea i en una societat cada vegada més globalitzada.
Som conscients que les possibilitats d’un Ajuntament com el de l’Alcora no permeten organitzar un sistema educatiu propi, però sí que es poden elaborar activitats i posar en marxa mesures que contribueixin a millorar les expectatives dels nostres veïns més joves.
A més a més,  no cal dir que amb la situació econòmica que estan travessant les nostres famílies, és de justícia implementar una sèrie de premis a l’esforç de tots els estudiants de la nostra localitat, premis que fomentaran la motivació de tots els alumnes. La motivació juntament amb l’estudi és fonamental per tal de que els nostres xiquets i joves afronten la vida amb unes condicions de competitivitat adequades als temps que estem vivint.



ACORDS

Pels motius abans assenyalats, el Grup Municipal BLOC/COMPROMÍS L'ALCORA presenta al Ple de l’Ajuntament de l'Alcora, per tal de debatre i, si s’escau aprovar els següents ACORDS:

PRIMER. Només podran optar als premis aquells alumnes que estiguen empadronats a l´Alcora.

SEGON. Donar un premi de 200 € per al millor expedient acadèmic a la finalització de sisè de primària de cadascun dels col·legi de la nostra localitat.

TERCER. Donar un premi de 300 € a cadascun dels col·legis i IES de la nostra localitat amb la millor nota mitjana a la finalització de l´ESO.

QUART. Donar un premi de 500 € al millor expedient dels estudis de Batxillerat als IES de l’Alcora.

CINQUÈ. Aquestos premis seran acumulatius al bono-llibre en el cas de que l’alumne obtingue aquesta prestació. A més a més, l’import dels premis s’haurà de gastar integrament en els comerços de la localitat.

SISÈ. Aquests premis es lliuraran en un acte públic, durant la Setmana Cultural de les Festes del Crist de l’Alcora.

SETÈ. Comunicar el present acord per a la seua màxima difusió, a totes les associacions culturals i educatives de la localitat, AMPES, Equips Directius de tots els col.legis, Associació del Comerç local i mitjans de comunicació.

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場