dimecres, 13 de juny del 2012

CRÒNICA DE JUNY


ECONOMIA MUNICIPAL

AUDITORIA ECONÒMICA

El BLOC-COMPROMÍS després de 8 anys de govern socialista, vam exigir al govern del PP una auditoria econòmica externa, que analitzaria la situació actual. Ho vam demanar a l’igual que ho van fer els socialistes al 2003, amb una diferència, l’actual ha estalviat 4.000€ respecte de la que van fer el PSOE (es van gastar 12.000 €), i a més, ens ha servit per a confirmar que els números de l’ajuntament no son bons.

ANÀLISI DEL BLOC-COMPROMÍS

Encara que no hi ha cap sorpresa desagradable, sols faltaria, però creem que hi ha tres factors a tindre en compte molt importants: 1.- En l’any 2011 l’ajuntament va tindre dèficit que s’ha corregit amb els romanents anteriors, es a dir, han gastat més del que hem ingressat; 2.- El fort endeutament de 11,4 milions d’euros en crèdits, amb la conseqüent despesa en interessos de 210.000 € a l’any; 3.- Un saldo de dubtós cobrament de 1,4 milions d’euros, que són els diners que ens deuen de anys anteriors i que no hem ingressat.

CONSENS POLÍTIC

La situació és preocupant, ja que en un escenari incert, on els ingressos van minvant, l’auditoria ens ha recomanat baixar un 21% la despesa per al present any, i sobretot canviar la tendència dels últims anys de gastar més del que s’ingressa. Des del BLOC-COMPROMÍS no volem senyalar culpables, sols ens interessa arribar a un ACORD MUNICIPAL pel be del nostre poble.

EL PP D’ESQUENS A L’ALCORA

El diputat provincial del BLOC, Enric Nomdedeu va instar a la Diputació a presentar-se amb l’Ajuntament de l’Acora i la Plataforma en el contenciós que ara a admès a tràmit el TSJ, en contra de la planta incineradora de Reyval. Doncs bé, han passat ja 2 mesos i la Diputació no ha contestat a la petició. Des del BLOC-COMPROMÍS lamentem profundament que el PP provincial dóne l’esquena a tota la comarca.

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場