dilluns, 6 d’agost del 2012

CRÒNICA JULIOL 2012


NO ÉS TEMPS DE GASTAR AMB IRRESPONSABILITAT


MÉS PRESSIÓ FISCAL: IBI RÚSTIC
Ja ens han fet arribar queixes ciutadanes per la notificació que han rebut nombrosos alcorins, on se'ls reclama informació per tal de cobrar-los l'IBI rústic a totes les famílies que tenen una “caseta de camp”, acordat pel PP i PSOE a principis d'any. El BLOC/COMPROMÍS, naturalment vam votar en contra, ja que pagaran l´IBI, però no tindran cap dret, ni molts menys quedaran legalitzats. Per al PP i PSOE, sols valdran per a pagar. A més a més, és un imposts amb retroactivitat. Es a dir, al 2013 quant s´aplique aquest impost els alcorins ja poden anar preparant la “cartera”, ja que hauran de pagar 4 anys d´IBI siga el que siga el tipus de construcció. Sense tindre dret a ningun tipus de servei.

NOU ACORD: PP-PSOE
No ha passat ni mig any que el PPSOE va decidir aplicar l'IBI rústic, com ja hem explicat, que ara acorden aprovar gastar-se per a festes 700.000 €, es a dir, els mateixos diners que els últims anys, sense cap retallada. Demostrant així la falta de sensibilitat cap a la situació actual que pateixen els alcorins i la nostra indústria. Imitant al PP de la Generalitat que no retalla amb festejos (F1 inclosa), el PPSOE a l'Alcora no tenen cap problema en gastar el mateix que els últims anys a festes.

AMB 600.000 € MÉS QUE SUFICIENT

Des del BLOC-COMPROMÍS vam plantejar una rebaixa del 20% (150.000€) per als festejos, i va ser rebutjat pel PP, amb el beneplàcit còmplice d'un PSOE que per un grapat de propostes, ara diu amen a la despesa a festes per justificar la seua nul·la capacitat d'oposició i criteri. El PSOE prefereix recolzar polítiques de dretes amb el PP (aplicar impostos, gastos en festejos, etc.), que arribar a acords de progrés amb el BLOC. Però per a nosaltres, gastar 600.000€ (100.000.000 pts) en festejos, és més que suficient per a realitzar unes festes més que dignes, i és més, en la situació actual d'incertesa, caldrà revisar-lo de cara a 2013.


L'Alcora, juliol de 2012

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場