dimarts, 11 de setembre del 2012

CRÒNICA D'AGOST


AGRAÏMENTS AL COL·LECTIU DEL BLOC/COMPROMÍS

AGRAÏMENTS

Després d’aquest primer any de legislatura de dur treball, com a portaveu del BLOC/COMPROMÍS, només em queda agrair el recolzament incondicional que em donen tots els militants, simpatitzants, i amics del BLOC DE L'ALCORA, per tal de portar a terme el treball a l’Ajuntament. Sense vosaltres seria impossible portar una línia de treball clara, seriosa, coherent i amb sentit comú.

A més a més, vull donar les gracies personalment a tot el Col·lectiu que treballa amb il·lusió setmana darrere setmana i és de justícia recordar que sense ells la meua tasca no tindria cap sentit. En aquest sentit vull remarcar que el COL·LECTIU DEL BLOC es reuneix totes les setmanes de l'any, per a aportar, preparar i debatre totes les nostres propostes que després traslladem al plenari, així també totes les propostes dels altres partits representats al consistori. Moltes gràcies, i a seguir treballant pel poble de l’Alcora.

FESTES

No podem desaprofitar l'ocasió per a desitjar-los que durant les Festes del Crist oblidem per uns dies la terrible situació econòmica i social en la que estem immersos, les retallades en salut, educació, sous, la manca de treball, etc. I que siguen uns dies d’alegria i participació al carrer del nostre benvolgut poble de l’Alcora. També volem donar l'enhorabona a la representació de la dona alcorina en les joves Jessica Maeso Bartoll (Regina) i Clara Allepuz Gallego (Dama). Vos desitgem a tots els alcorins i visitants MOLT BONES FESTES DEL CRIST 2012.

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場