dimarts, 6 de novembre del 2012

CRÒNICA DE L'ALCORA (SETEMBRE-OCTUBRE)





LES RECEPTES DEL PP (I DEL PSOE)

NOVA TAXA AL GAS NATURAL

Per part del PP al Govern l’Estat es va a cobrar una nova taxa al Gas Natural, que suposaria unes despeses addicionals per al sector ceràmic de més de 43 milions d'euros, segons l'Associació de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (ASCER). El cobrament de la nova taxa tindria un impacte molt negatiu en el sector ceràmic a l'Alcora i a la província de Castelló.

No cal dir quina és la importància que té el sector tauleller per al poble de l'Alcora,i que a pesar de les dificultats és un sector industrial que segueix sent competitiu. El que es demostra per la seua capacitat d’exportació a tot el món, a pesar de l’increment de la competència i de la penalització en depeses logístiques del seus productes. Potser els alcorins es fan la mateixa pregunta que ens fem des del BLOC-COMPROMÍS: aquesta és la manera com el PP vol crear treball (PP=trabajo?) posant noves taxes a la nostra indústria taulellera? Aquesta és l'ajuda que fan al sector?

PUJADA de L'IVA

Des del BLOC-COMPROMÍS no anem a caure en l'argument fàcil i tirar per cara al PP tota la campanya anti pujada d'IVA que en 2010 van fer a Zapatero. Però el que si que anem a retraure són les poques propostes (o nul·les), que estan fent diferent que l'anterior Govern del PSOE per traure'ns de la Crisi: pujades d'IVA, retallades, pujada d'IRPF, rescats financers, etc.  La societat en general veu com el successius governs, PSOE i PP, fan les mateixes polítiques amb el ciutadà, sense solucionar res, quasi podem dir que cada vegada empitjora. Des del BLOC tenim una alternativa  a les polítiques fallides del PSOE i PP, que es vorà plasmada al nostre proper CONGRÉS DEL BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ. Hi ha altra manera de governança, hi ha BLOC/COMPROMIS.

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場