dimarts, 27 de novembre del 2012




LA MOROSITAT DE LA GENERALITAT

LA GENERALITAT DEU A TOTHOM

Des de que va començar aquesta legislatura el Govern Local del PP no para d'advertir-nos que no hi han ingressos, que cal austeritat, que l'ajuntament deu 12 milions d'euros, que no hi ha liquiditat... Una cançó d'any i mig que per la seua manera d'actuar no ens podem creure, doncs per exemple no tenen cap problema en seguir amb el mateix ritme de despesa en festes (700.000 €).

Des del BLOC-COMPROMÍS portem més de 3 anys denunciant el gran deute municipal, però el PP ha tingut any i mig per aconseguir que ens paguen el que ens deuen, que segons l'alcaldessa són 1,4 milions d'euros (233.000.000.ptes), però davant la seua incapacitat els partits de l'oposició hem tingut que agafar la iniciativa, i si no hi ha pagament de deute, portarem a la Generalitat als tribunals.

L'alcaldessa no sols va excussar la seua falta compromís amb els alcorins amb el cost del judici, sinó que tornà (una vegada més) a justificar als seus companys de partit a la Generalitat. Volem recordar a l'alcaldessa i al PP local, que el deute genera uns interessos a l'any de més de 25.000 € (2.500.000 ptes.) que paguem els alcorins amb els nostres impostos.
EL PP LOCAL NO ESTÀ A FAVOR DE LA DEPENDÈNCIA

Al passat plenari vam presentar una moció per tal d’eliminar les retallades que afecten a la llei de la dependència. No hem d’oblidar que és una llei aprovada des de fa 5 anys i que al País Valencià no funciona com toca. El consell déu uns 23 milions d’euros a entitats i famílies i es preveu una baixada d’un 15% a les famílies que reben de mitjana uns 55 euros.

Però el que és més greu, és que molta gent mor abans de cobrar i les famílies que han tingut unes despeses durant el procés es queden sense cap ajuda. Davant de tot axiò el PP de l’Alcora no va recolçar la moció i damunt no va donar cap explicació, per a ells el primer són les directrius del partit i després els alcorins.

L'Alcora, novembre de 2012

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場