dimarts, 18 de desembre del 2012

CRÒNICA DE DESEMBRE

MÉS COMPROMÍS AMB LA L’ALCORA 

El BLOC de L’Alcora demostrem el nostre COMPROMÍS amb els alcorins plenari darrere plenari, tenint en compte les necessitats i preocupacions dels nostres ciutadans, i per això, al passat plenari presentàrem una moció para que hi haja una consulta popular i que la gent diga si vol una sanitat privatitzada. La moció va ser recolçada per tots els partits polítics menys pel PP, una vegada més (podem recordar la moció de la llei de la dependència) el partit que ens governa preferix complir les normes dels seus mandataris a estar en el costat de la gent de la nostra població. 

El que vol el PP és privatitzar els centres d’atenció primària, els centres hospitalaris i els centres d’especialitats… Per a nosaltres la sanitat és un pilar bàsic de l’estat de benestar, no volem una sanitat per a rics i una altra per a pobres, la sanitat ha de ser pública i universal. El PP diu que la sanitat es ruïnosa i nosaltres ens preguntem si és així com és possible que alguna empresa privada vulga gestionar-la? L’empresa privada el que pretén és obtindre beneficis i per a fer-ho, hauran d’abaratir costos i reduir treballadors i això recaurà directament en les nostres famílies, s’a dir en la salut de les persones. 

 Per al BLOC-COMPROMIS la sanitat pública no és un negoci, és o deuria de ser un conducte per a donar el millor Server possible a la major quantitat de població. Per desgràcia per a altres sí que és un negoci. 

BON NADAL 
 Des del nostre col·lectiu som conscients de les dificultats actuals: falta de treball, augment d’impostos, augment d’IVA, retallades en sanitat, retallades en educació, etc. Però encara que la situació pinte molt negre, desitgem que la gent puga passar un NADAL amb la família, i/o persones pròximes, oblidar-se per un temps del problemes i gaudir com cal estes dates tant importants per als valencians. ELS DESITGEM QUE PASSEN UN BON NADAL I BONA ENTRADA A l’ANY NOU.

Qui ets?

Estadisticas y contadores web gratis
結婚式場